mytasteswe.com foodio - Mina krispiga kycklingvingar
< er>
Mat

Mina krispiga kycklingvingar

Jag älskar kycklingvingar! Grymt smakrika och sen är hela grejen runt omkring de trevliga. 
Friterade kycklingvingar är gott, men av naturliga själv går det inte att äta fört ofta. 
Jag brukar göra mina i ugn och låta det gå såpass länga att de blir sjukt krispiga. Visst köttet kommer inte längre va ultimat, men det krispiga skinner vinner denna kamp! 
 
Det du gör är att marinera eller kyrdda dina vingar. Kommer du över EKO Peperita chilisås 101 så är det sjukt bra att marinera i. 
Hetta upp ugnen till 250 grader. Olja in en plåt. In med vingarna på plåten och låt gå 30-40 min. Ungefär halvvägs in brukar jag ta ut de för at de att inget bränner och så brukar jag lossa de lite från plåten då de ofta fastnar lite. 
 
Låt svalna lite innan ni hugger in. Sjukt gott och ALLA gillar detta. 
 
Servera med en stor frisk sallad med massa färsk citron över. 
 
 
Trevlig måndag på er, 
 
Ciao ciao!!!