Det här med barn är väl inte så svårt?!

 

Den här helgen är jag och Jenny barnvakt åt Milele. Min systerson. En riktigt pangkille, pratar och charmar oss mer och mer för varje gång vi ses. Kolla in mina instastories för videos på honom. 

 

Jag hämtade på dagis efter jobbet. HEHE han som jobbade där måste tyckt jag var konstigt. 

 

”ska jag skriva på något?” frågade jag innan vi skulle gå. ”eh nej…” svarade han. 

 

Jag fick en lapp från samma person. ”det här är vad han har ätit idag”. ”jaha” svarade jag och förstod inte vad jag skulle göra med denna lapp. Han såg väl det och förklarade att det var för min del så jag kunde planera kvällen. 

 

HEHE jag skrattade lite åt hela dagis situationen i bilen sen. 

 

Vi satt och pratade om middagen och vad vi skulle äta. Innan vi kom hem fick han följa med mig på en liten snabbleverans av chilipulver på restaurang La Bocca. 

 

Till middag gjorde vi kycklingnuggets. Vi benade ur en kyckling, dubbelpanerade i panko och serverade med egen majonäs och ”shoe string fries”. Lägger upp recept och bilder från middagen imorgon. 

 
 

Nu ska vi kolla på Hitta Nemo.

 

Men jag har en fråga till alla er som har barn. 

 
 

Jag behöver tips på vad man gör med en unge på snart 4 år en lördag och söndag. Vi har även hund så skansen, Kolmården osv funkar inte. 

Mina förslag att åka till Norge och kolla fjordar eller att ta en Silja Line blev nedröstat. 

 

Så hjälp mig gärna. Vad ska vi hitta på?

Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - Stockholm - barnvakt - blogg - familj - foodie - foodio - helg - matblogg - milele
4
Jenny Skyllberg

Vad roligt att vara barnvakt 😀
Det är ju svårt att veta vad han gillar, men barn uppskattar saker mer än vad man kan tro. Kanske ett besök vid en lekpark med picknick eller utelunch? Åka och bada antingen ute eller vid ett badland? Ett besök på en djurpark eller liknande?
Det kanske kan ge dig någon idé i alla fall 😀

Svar: Tack!:)
Claudio Hjort

Anonym

Ofta är det vi som gör det mer komplicerat än det behöver!
Alla barn är olika men om jag ser till vad Emma uppskattar och har uppskattat mest så är det uppmärksamhet, lek, picnic, bad. Picnicka i fin lekpark typ. Särskilt när dom är så små 👌🏼Besöka en bondgård eller annat brukar också gå hem. Plocka majs kanske 😉 Kram på er

Svar: Tack för tips:)
Claudio Hjort

Anonym

Det finns säkert nått lek och busland eller liknande. Annars kan du låta han gå lös på toysRus med ditt kreditkort. ;)

Svar: HAHA tack bra idé
Claudio Hjort

Anonym

Det finns säkert nått lek och busland eller liknade ni kan härja på i några timmar, badhus lär också gå hem. Eller så släpper du lös han på Toys'Rus med ditt kreditkort. ;)