En annorlunda lördag

Vilken dag. Jag är helt slut. 

Att ha barn, intensiv hund plus, laga mat samt hinna träna är intensivt. 

Men det har gått bra i det stora hela. 

 

Tack för alla tips som ni kom med. Uppskattade de supermycket! 

Jenny fick sig ett rejält skratt när jag sa att det var många som rekommenderade att åka till en gård i 4 timmar. Jag visste inte att gård 4 h är en verksamhet. Hehe. 

Vi åkte ut till Elfvik på Lidingö, där kollade vi olika djur. Lite komplicerat med Nero och alla djur men det blev bra träning. 

 

 

Jag gjorde Spaghetti med tomatsås till lunch, recept kommer på måndag. Så sjukt gott och simpelt. 

 

Efter ett par timmar hemma blev jag rastlös och ville åka till gymmet. Kollade på google och SATS Lidingö skulle stänga 18. Perfekt. Åkte dit och var framme 16.20. När jag kom sa killes i kassan ”du vet att vi stänger 17 va?”. Nej det visste jag inte, jag kollade och det stod 18 sa jag. 

Då kommenterade nån jävla besserwisser kund som inte hade med saken att göra. ”Nej du, jag kollade också och det står faktiskt 17”. Orkar inte med såna människor. 

Tur att man inte har samma temperament som när jag var i tonåren. 

Blev ett snabbt bröstpass.

 

Åkte hem och tog med Jenny, Nero och Miele för en långpromenad. Vi gick ner till stureplan och tillbaka. Totalt 6,5 km men för oss tog det nästan 2 timmar men hund och barn. 

 

Nu har vi ätit klart, vi gjorde pizza. Helt magisk. Ska skriva mer om det imorgon. Milele har somnat, jag bar just in honom i sovrummet. Jenny ligger där inne bara tills hans somnat in lite mer. Hon kommer säkert somna också.. 

 

Måste bara kommentera Shrek. Många pratar ju så gott om den filmen. Jag hade inte sett den. Det är inte alls min typ av film! Vi såg Hitta Nemo innan och den är ju helt magisk. Shrek var alldeles för modern med sin musik, repliker. Inte alls min grej. 

Jag älskar disney och teckande/animerade filmer. Lejonkungen och Hitta Nemo är solklara favoriter. En riktigt bra som jag såg nyligen är Moana. Den första filmen på länge som är i samma klass som de jag tidigare nämnt. 

 

Nej nu ska jag kolla lite tv och förmodligen somna in. 

 

En annorlunda lördagkväll helt enkelt. 

 

Ciao ciao 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - barnvakt - foodie - foodio - lördag - spaghetti - tomatsås