Ett lyckat förhållande

 

Att resa såhär som vi göra nu. Utan plan, utan tanke, bara genom att vara och att umgås är ett grymt test på förhållandet. Jag och Jenny har gjort en del såna här resor och det är så grymt nice att känna att det funkar. Även om vi inte alltid är överens så blir vi aldrig osams utan möts nånstans på vägen. Men för det mesta vill vi samma sak och behöver då inte mötas. 

 

Road block

 

 
 
Chrysler buildning bakom Jenny
 
 
 
Provar kläder på Abercrombie & Fitch
 
 
 
På 5th Ave
 
 

Hade Jenny bara velat gå på museum eller bara äta hot dogs och jag bara vara intresserad av sportevent hade hade vi förmodligen inte hållit ihop. Men samtidigt säger man ofta att olikheter drar ihop människor. Man vill ju inte vara ihop med en tvilling. Samtidigt vill du inte vara ihop med nån som vill den totala motsatsen. Jag vet inte, jag är verkligen ingen psykolog men det handlar väl om att ge och ta. 

 

Svalkande kallbryggt kaffe

 

 
 
Hade der här kunnat vara jag om jag jobbade här?
 
 

Hursomhelst har vi idag proemnarat runt, avslutat resans shopping. Vi besökte även New York library, första gången för mig. Grymt fint där inne. Tänkte mycket på filmen ”Day after tomorrow”. 

 

New York library 

 

Inne på bibloteket

 

 
 

New York är full av små fina parker

 

 
 

 

Pang pang!!!

 

Wooooohoooo!

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - NYC - foodie - foodio - kärlek - matblogg - newyork - resa