mytasteswe.com foodio - Fredag med kraschlandning
< er>

Fredag med kraschlandning

 

Igår var en fredag då jag verkligen såg fram emot helgen. Jag har varit så trött de sista dagarna, har faktiskt inte tränat en enda gång förra veckan. Det har varit en tuff vecka, med både höga och låga dalar. Kanske därför jag är så trött. 

 

Igår köpte vi hem kött. Jag åkte till Garpes och köpte en ”stut” biff, från Östergötland hängmörad i 117 dagar. Det var en helt sjuk upplevelse. Den doftade anklever, smaken var otroligt fylligt, men en lite söt eftersmak. Ni vet som när man ätit pata negra? En upplevelse! 

Medans vi lagade mat lyssnade vi på lite musik, drack vin och åt Prosciutto di Norcia. 

 

Men ni vet, efter två glas rött, en stor köttbit, skinka och sen lite ost. Jag slocknade i soffan kl 20.30….Vaknade upp lite, kollade 15 min till på Bosch och somnade igen. Sjukt. Total kraschlandning.

 

Tänkte ju gå ut och gå med Nero, skriva lite här. 

 

Vad gjorde ni igår? Hoppas ni i alla fall hade en fin dag!

 

Innan man äter chark ska man alltid dofta på den. Jenny har lär sig allt:)

 

 
 
Bruschetta med bönor, lardo, chili, citron och parmigiano. Helt sjukt bra. Recept kommer i veckan!
 
 
 
 
 
Perfekt fredagsmiddag. Kött och bruschetta med en sallad vid sidan av. 
 
 
 
 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - blogg - bruschetta - claudiohjort - foodie - foodio - fredag - kött - matblogg - stut