Jag blir starkare av motgångar

Vilken vecka det har varit. Jag har fått kämpa med att tackla bra och dåliga nyheter som kommit varvat med varandra. Vissa veckor är ju så. Den här veckan ganska extrem. 

 

Pappa blev dålig, mamma fyllde år.

 

Jennys mamma fyllde år, Vi fick boka av vistelsen på landet nu till helgen. 

 

Enorma steg fram på jobbet, några steg bak.

 

Utom att pappa blev dålig och att vi inte firade mamma så mycket är såna här veckor roliga tycker jag. Man pressas och drivs framåt. 

För mig är det enormt viktigt att vara positiv även i motgång. Jag funkar ofta så att när jag får nån motgång så kör jag bara på ännu hårdare. Ofta lönar hårt arbete sig och om man dessutom gör det med positiv energi gör man det också med ett leende på läpparna. 

 

Men hur är statusen då?

 

Pappa mår bra under omständigheterna, har inte blivit sämre. 

 

Vi har ett så sjukt bra gäng på jobbet just nu, tror det är vårt starkaste team någonsin. Sjukt härligt att veta att vi står inför en höst fullspäckad av mycket jobb och roliga saker med ett gäng grymma människor vid min sida. 

 

I helgen skulle vi åkt till Jennys föräldrars landställe med mina föräldrar men det gör vi inte nu. Helgen blir goda middagar, träning, promenader och derby:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - blogg - claudiohjort - entreprenör - familj - foodie - foodio - kraft - matblogg - motgång - motivation - positivitet - tips