mytasteswe.com foodio - Kamben på 1,5 timme!
< er>

Kamben på 1,5 timme!

 

Den här dagen har gått så fort! 

Började med att ta en RIKTIGT omotiverad promenad med Nero imorse. Vaknade strax efter 5, hörde regnet utanför, gick upp, fortfarande mörkt ute. Men självklart, gick ut ändå, 6 km. Så skönt när jag kom tillbaka! 

 

Har förutom riktigt roliga möten imorse haft halvdags konferens idag. Gått igenom stora projekt men även ett gäng nyheter som vi ska presentera. Så mycket och så roligt!

 

Gjorde en leverans på vägen hem så kom hem lite senare än planerat. Skulle åkt till gymmet men istället tog vi en promenad med Nero. Undertiden ville jag göra något som kunde sköta sig själv i ugnen. 

 

Kamben passar perfekt! Om du köper bra kamben behöver de inte gå superlänge för att bli möra och goda. Såklart, har du tid och ork. Kör de i sous-vide 60 grader i 48 timmar, rök de i 12 timmar…MEN. Har du inte tiden gör som jag ikväll! 

 

Köp kamben från Nibble gård.

 

Gnid in de i lagrad balsamico, EVOO, salt, fänkålsfrö och rosmarin. Kör på 150 grader i 1,5 timmar. 

 
 
 

Jag serverade med Fresella, tomat och en matchesallad!

 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - blogg - bästa - claudiohjort - foodie - foodio - inspiration - kamben - matblogg - ribs - ugnsrostad