New York snart ses vi!

Inlägget blev en dag sent. Jag har som jag nämnde igår har väldig hetsig vecka, jag klagar inte. Tvärtom jag gillar när det är mycket att göra. Veckan fick dock ett annorlunda slut än vad jag trodde, men det är inget som jag väljer att ta upp här. På Foodio vill jag prata om mat, glädje, inspiration, tankar, resor osv. Inte företagsproblem som dyker upp men jämna mellanrum. 

 

Just nu i skrivande stund är kl 02.38. När detta inlägg kommer upp är vi förmodligen i lyften nånstans över Island. 

Min plan att vara vaken hela natten verkar gå hem. Om 2,5 h ska jag hoppa in i duschen och vid 05.30 tar vi båten in till fastlandet. Därifrån är det väl ca 1 h bilresa till Arlanda. Vi flyger med mellanlandning i Oslo vilket jag först såg som en nackdel men Oslo tiderna är bättre än de från Stockholm, om man vill ha mycket tid i New York. Vi landar 13.30 lokaltid torsdag och flyger hem 23.50 lokaltid söndag. Nästan 4 hela dagar. Ska bli så nice! Har varit där en del, 8 gången nu men varje gång är helt magisk och man hittar alltid nya saker att se och göra. 

 

Vi har faktiskt inga planer alls, ska bara njuta av staden, shoppa en hel del och umgås. Middagarna är bokade förvisso, krävs nästan det för att få bord på bra ställen. 

 

Torsdag- Keens Steakhouse (kött)

Fredag - The black ant (mexikanskt)

Lördag - Mission Chinese (kinesiskt)

Söndag- Minetta tavern (black label burger)

 

Jag har ätit på både black ant och mission chinese förut men jag vill gärna gå tillbaka med Jenny. 

 

Om ni har har några bra tips i New York får ni gärna lägga en kommentar nedanför:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 
Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - NYC - blogg - foodie - foodio - kärlek - matblogg - newyork - resa
3
Anonym

Cecconi's i WB

Anonym

Cecconi's i WB

Anonym

Cecconi's i WB

Svar: Tack!
Claudio Hjort