"Nödsituationvarning"

 

Det regnade när vi vaknade imorse så vi tog beslutet att detta skulle bli vår stora shoppingdag. Vi beslöt oss att gå till Macys. 

På vägen dit slutade det regna ungefär samtidigt som vi gick vi förbi Rockerfeller center som jag tycker är den bästa skyskrapan för att kolla utsikt. När vi höll på köpa biljetter dit plingade det till i både min och Jennys iPhone. 

 

”Nödsituationvarning. Flash Flood Warning this area. Check your local news.”

 

VA?? Jag började googla runt vad en flash flood är och vad det står om det på nätet. Mycket riktigt var Manhattan under varning för att drabbas av en översvämning. Jag fattade inte varför ingen reagerade mer. Frågade tillslut en vakt som egentligen pekade ut över molnen och sa att ja det är dåligt väder på gång. 

 

Dumma eller inte så lugnade vi ner oss av att alla andra va så sjukt lugna. Än så länge har inget hänt och nu är det strålande väder. Lite galet kan jag tycka att vi fick såna panik meddelanden när det inte var mer sanning i det. 

 

Glada att slippa översvämning

 

 
 
Utsikt från Rockerfeller center. Helt makalös!
 
 
 
 

Vi har i alla fall njutit hur mycket som helst idag. Shoppat i mängder, ätit jättegod mat på trendiga Ruby´s i SoHo och gått mer än 15 000 steg.

 

Shpoholic

 

 

New York library

 

 
 
I väntan på Uber utanför Macys
 
 
 
 
 
Empire State Buildning bakom mig
 
 
 
 
 
Shoppat så mycket att det inte bara är korten som glöder
 
 
 
 
Skrev till White Archive på instagram och frågade om tips för NYC och fick svar. Pang tjejer bakom det kontot! Tack. Kolla in de för mer tips om restauranger världens över. Här sitter Jenny utanför Ruby´s.
 
 
 
 
Crispy rice bowl med lax
 
 
 
 
Såna här pommes borde inte finnas. De är liksom för goda för att låta blir. Ser ni hur frasiga de är eller???
 
 
 
 
En dag ska jag och Jenny bo här. Då ska vi ha såna här stora fönster ut mot en trevlig stor gata. Mark my words!
 
 
 
 
Lite pump innan så man kan äta och dricka med goptt samvete! 
 
 
 

Nu är vi på hotellet, har just gammat och ska nu göra oss iordning för att ge oss ut på stan för några goda drinkar och sen middag på The Black Ant. 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - blogg - foodie - foodio - kärlek - matblogg - newyork - resa - shopping