Sällskap av BookBeat

 

Ibland äter man middag själv. Måltider generellt egentligen. Oavsett om man är i ett förhållande eller inte. Jag brukar ofta när jag äter själv kolla på någon serie på Netflix, HBO-nordic eller liknade. 

Just nu går det ingen serie som jag följer och att zappa är inte ett alternativ. Film blir för sent en vardag för mig. 

På sistone, sen jag upptäkte världen av ljudböcker, är ett tips att testa lyssna på ljudböcker via BookBeat när man äter. Det är faktiskt rogivande. Man kommer in som i en egen zon, grymt skönt. Frukost i soffan, lunch på kontoret eller middag vid bordet. Plugga in lurarna, lyssna på något du gillar och njut av maten. Ett boktips om du lite som mig, gillar att jobba mycket, gillar att sälja och att bli riktigt inspirerad av framgång. Sälj! av Fredrik Eklund. Grymt bra och på riktigt en stor eloge till honom för allt vad han gör. 

 

Testa du med! 

 

Glöm inte att jag har ett samarbete med BookBeat!

 

Det tar bara ett par sekunder att komma igång med BookBeat:

 – Gå in på BookBeat.se och skapa ett konto

 – Ladda ned appen

 – Lyssna och läs hur mycket du vill

Jag har just nu möjlighet att ge alla mina följare möjlighet att testa BookBeat helt utan kostnad i en hel månad. Du börjar din gratismånad genom att klicka HÄR och anger kampanjkoden ”Foodio” vid registrering. Och kom ihåg: Vill du inte fortsätta är det bara att säga upp din prenumeration.

 

Ciao ciao

 

/Claudio

BookBeat - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - blogg - foodie - foodio - ljudböcker - matblogg - samarbete