Sista dagen i New York. Hittade inget träd att krama

 

Sista dagen i New York. Ända sen jag var en liten kille har jag alltid fått som en klump i magen innan jag ska lämna ett ställe som jag tycker om. Mamma brukar berätta att jag brukade ställa mig och krama träd, gråtandes och säga att jag inte skulle släppa. Så kände jag idag. Vi har haft det grymt här och några dagar till hade inte skadat. MEN! Jag har också hört många säga att man ska avsluta på topp. Då längtar man tydligen mer till nästa gång. 

 PANG PANG frukost

 

 
 
 

Jag gillar inte dagar då man ska åka hem och de bara går ut på att man mer eller mindre väntar. Vi tog en 6 km lång powerwalk i centralpark imorse direkt när vi vaknade. Åkte sen ner till SoHo och åt en grym bra frukost. Sen gick vi. LÅNGT. Tvärs över hela manhattan till Chealsea market. Därifrån upp på Highline och sen gick vi hela vägen upp till 39 gatan. Så mer eller mindre gick vi från kl 11 till kl 16. Innan vi satte oss i Uber åkte vi upp till hotellets bar ”Roof” för en avskedsdrink. 

 

Vi gick förbi Magnolia bakery där Jenny inte kunde motstå en Cupcake

 

 
 
 
Uppe på New York highline
 
 
 
 
 
 
På taket av vårt hotel låg baren Roof. Vi är uppe på 29 våningen där det bjuds på sjukt vackra vyer över central park
 
 
 
 

 Nu sitter vi på loungen inne på flygplatsen. Boarding om 40 min. Jag kommer i dagarna lägga upp lite recensioner och tips från NYC.

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Jackswifefreda - claudiohjort - foodie - foodio - frukost - highline - kärlek - newyork - resa - soho - tillsammans