Stressiga dagar som leder till PARADISET

 

Jag har inte uppdaterat bloggen så mycket de sista dagarna. Ledsen över det. Har haft väldigt mycket att tänka på på jobbet, har kommit igång med min träning igen och sen åker vi till NYC på torsdag så just nu står jag och packar, stryker och tvättar det sista inför resan.

Vi lämnar redan imorgon efter jobbet eftersom vi ska ha Nero på Jennys föräldrars landställe. Vi åker dit imorgon kväll, äter middag och sen har jag gjort en plan som jag hoppas vi följer. Min tanke är att vi sitter och är vakna hela natten, dricker nocco, spelar kort och har trevligt. På torsdag morgon super tidigt ska vi till ARN för att sen flyga. Då kommer vi vara dödströtta och sova på planet så när vi kommer fram är vi så gott som utvilade och kan direkt börja njuta av semestern. 

 

Jag uppdaterar med om våra planer i NYC imorgon kväll. Är också riktigt taggad på att även dela med mig av ett recept på mozzarella och LÖJROM! Lägger upp det imorgon bitti så håll utkik. Nu måste jag stryka (JAG HATAR ATT STRYKA). 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - NYC - blogg - foodie - foodio - löjrom - mozzarella - planering - stress
1
Anonym

Lycka till. Trevlig resa //Conny Runbacken

Svar: Tack Conny!:) hoppas vi ses snart!
Claudio Hjort