Stromsteg!

Vissa dagar kommer man hem och man känner sig riktigt nöjd. Ni vet hur jag menar? Man känner att allt har flutit på och man kommer hem med mer energi än när man gick till jobbet. 

Vi närmar oss hösten med stormsteg. Om vi bortser från vädret är hösten min absoluta favorittid på året. Då har vi som mest att göra på jobbet. Mycket försäljning, event, resor, middagar. Hösten är den tiden på året då verkligen allt händer. Finalen i 100 meter sprint. Man bara kör fullt ut. Älskar det! 

 

En av de roligaste sakerna som hände idag var att vi anställde en ny tjej som ska börja hos oss som säljare, på måndag! WOOOHOO! Grymt laddad. 

 

Vi står inför en tid då mycket händer på jobbet och med ganska säkra steg går vi framåt. 

Jag brukar se det som att vi bara har skrapat lite på ytan när det kommer till hur många butiker och restauranger vi jobbar med. Det svåra är såklart att våra produkter kräver någon som VILL jobba med de. 

Jag menar, man sätter inte upp en flaska EVOO för 249kr på hyllan och så bara går folk och köper. Visst ett par butiker har den förmånen, och det är underbart. 

Men i många andra butiker krävs en person som vill jobba med dessa produkter, som tycker att det är roligt. Jag säger alltid att jag inte vill ha nya kunder. Jag vill ha samarbetspartners. 

 

Det finns så otroligt mycket jag vill dela med mig av när det kommer till kunskap om mat. Italiensk mat men även generell. Jag vill inspirera, skapa matglädje, göra det jag kan för att göra Sverige godare! 

 

Att hitta personer som ska jobba hos oss och som förstår produkterna, som delar vår tanke och vision är inte det enklaste. När man väl hittar en bra person så ska den personen också fungera i gruppen. Vi spenderar ju mer vaken tid på jobbet än hemma så jag är väldigt mån om att vi ska ha det trevligt på jobbet. 

 

Men idag anställde vi som sagt en tjej som känns kanon! 

 

Nu är det tags för en dusch och sen blir det sängen:)

 

Godnatt, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - blogg - foodie - foodio - italiana food selections - jobb - kollegor - matblogg - team - work