Shit vad tider bara flyger förbi

Godmorgon! 

 

 

Känns som det var ett tag sen som jag var inne och skrev. Det är så mycket med jobbet just nu, dagarna bara flyger förbi så jag har helt enkelt inte hunnit. 

Men det är samtidigt den roligaste tiden på året så det är absolut inte så att jag klagar. Hellre mycket att göra än inget såklart! Sen brukar jag alltid tänka så att i framtiden när man blir pensionär kommer jag ändå va ledig så mycket. Därför kör jag hellre på 110% nu när jag orkar och vill. 

Jag har rest runt en hel del på sistone som vissa av er sett på instastories. Bilderna här är från förra helgen då jag och jobbade i Skellefteå på Stadskällaren. Grymt mysigt då jag bodde hemma hos Markus som äger Stadskällaren. Det roliga med jobbet jag gör är att jag lära verkligen känna massa roliga personer och många av de ser jag idag som mina vänner och inte bara ”kunder”. Bodde hemma hos Markus och fick lära känna hans fru Frida och deras två små barn. Blev behandlad som en kung! 

 

 
 

Nu denna helg är jag uppe i Luleå och jobbar på Hemmagastronomi. Vi har jobbat med de väldigt många år och jag har varit här uppe många många gånger. Igår kväll var jag hemma hos min vän Hampus som jobbar på Hemmagastronomi. Har varit hos Hampus och träffat hans härliga familj flera gånger förra. Känner mig alltid så välkommen av de!

Han hade lagat en ”anabol kyckling”. Den såg helt galen ut. Han lyfte på skinnet och tryckte in salsicciafärs under. Asså det blev så saftigt. I plåten hade det fått gå potatis och grönsaker. 

Jag hade med lite ost och chark och till dessert hade de gjort Tiramisu. 

 

Nästa helg ska jag till Rom med mamma för en EVOO tävling och sen hemma en vecka och efter det är det jul! WOOHOO

 

Nej nu ska jag ta mig till gymmet. Hade tänkt att testa det som heter Gymmet Luleå men det ligger en bit från stan pallar inte ta taxi dit. Blir hotell gymmet istället. 

 

Hoppas ni får en fin dag, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - blogg - claudiohjort - food - foodie - foodio - matblogg