Söndagsmiddag - Antipasti, ris och vin!

Jag kommer i stort sett aldrig skriva om vad jag lagar på söndagar just för att vi nästan alla söndagar äter hemma hos mamma och pappa. Som jag sagt tidigare, jag har en stark känsla för söndagar och söndagsmiddagar. Det är en av de traditioner som jag håller absolut närmast hjärtat.
 
Började dagen med att hänga i soffan och kolla på Finding Dory. Vi åt pizzarester från igår till frukost. Omvandlade pizzan till en frukostpizza, något jag blivit inspirerad av efter mina resor i USA. Hur omvandlar man en pizza till frukostpizza? Enkelt, stek ett ägg och lägg på pizzan. 
 
Sen åkte vi till gymmet och där gjorde jag av med absolut all energi jag hade i kroppen. Är inne på ett program nu där jag kör i stort sett bara basövningar och tunga vikter. Så jag körde marklyft och benböj. Sen va jag helt slut. Då åkte vi tillsammans ut i skogen. Tränade Nero i säkert 1,5 timmar sen hem till mamma och pappa på middag. 
 
Ikväll var tyvärr varken mina systrar där eller Milele, känns alltid tomt när någon saknas men såklart kan det ibland vara så. Det är även mysigt att få lite egen tid med mamma, pappa och Jenny. 
 
Ikväll blev det lite först lite småplock. Parma Sant'Ilario, Nocellaraoliver, friarelli, bröd och EVOO. 
Sen hade mamma gjort en klassisk Napoletansk rätt som jag tror det var första gången jag åt?
Sartu di Riso. Enklast är väl som är jämföra med en lasagne med salsiccia, tomat, ägg och mozzarella (fast mamma använde Fontina ikväll). Sjukt gott var det i alla fall. Jag har inget recept på detta så vi får vänta tills dagen då mamma startar en blogg:)
Pappa öppnade upp en grymt god Pinot Noir från Californien och efter maten satt vi och kikade lite resmål i Italien. 
 
Nu ska jag och Jenny kolla film, 
 
Ciao!
 
Bästa frukosten på länge. Frukostpizza!!
Nero har precis hittat det vi sökte efter så han och jag..behövde andas ut lite.
Antipasto hemma hos mamma och pappa
Parma Sant'Ilario lagrad i 30 månader
Mamma och Jenny
Pappa
Sartu di riso
Buon appetito!