BookBeat

Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda er en hel månad gratis på BookBeat. Klicka på länken HÄR och ange rabattkoden ”foodio” så får ni 1 månad gratis istället för två veckor.

 

Under sommaren är det grymt skönt med BookBeat. På landet, på resande fot, på stranden. 

 

 
Jag ska vara ärlig och säga att jag aldrig varit nån stor läsare av böcker. Många gången under skolgången och min uppväxt blev jag alltid uppmanad att läsa mer böcker. Inte bara skolböcker utan även skönlitteratur. När vi bodde i Gamla Stan ordnade min mamma en läskväll för mig en gång. Jag minns det fortfarande väl. Det är nu för kanske 15-20 år sen…SHIT vad gammal jag känner mig när jag skriver sånt:(

Men då släkte hon ner taklampan, tänkte en sofflampa, kokade te, puffade upp kuddarna och la en filt över mig så jag kunde njuta av min läsning. Jag minns att jag verkligen försökte, jag satt där, det var faktiskt mysigt. Men min huvud spinner alltid iväg på annat. Beroende på vilken ålder jag  Vad ska jag göra imorgon? Vill nån leka med mig? Hur ska min framtida butik se ut? Ska jag starta eget? osv osv. Jag är lite rastlös. 

Sen för nåt år sen började man prata om ljudböcker. Jag var en av de första som sa att jag inte tror det kommer hålla. Mitt första möte med en ljudbok vad heller inte så bra. Jag gillade inte alls personen som läste upp boken. MEN. Jag ville ge det en till chans. När jag bilade till Italien förra året lyssnade jag på självbiografier. Jag lyssnade bland annat på Ken Rings bok ”Livet”, Puma Swede med ”Mitt liv som porrstjärna” och Petter Stordalen med ”Min hemlighet”. Här blev jag fast. Det var sjukt bra, jag blev verkligen fast och konceptet med ljudböcker passade mig perfekt. 

 

Sen Nero kom in i bilden har mina promenader ökat. Går ju MINST 1,5 timme om dagen. Nu med en bok i örat! 

 
 
Jag har inte mycket tid över på en dag. Från att jag går upp på morgonen till jag somnar går allt i ett kör. I detta som många skulle kalla för ett hektiskt schema och ett stressigt liv har jag hittat en ro och en glädje som får mig att vakna upp glad varje morgon. 
 

Avlappnande och skönt att vila till.

 

Just nu lyssnar jag på Helikopterånet, ni vet rånet i Västberga där rånarna tog sig in genom taket och flydde i en helikopter. Helt sjukt. Spektakulär och även om det är konstigt att säga så om ett rån var det faktiskt rätt cool (men fortfarande hemskt). Boken är i alla fall sjukt bra och väldigt spännande. 

 

Jag spenderar i snitt 2 timmar om dagen i bilen. Istället för att lyssna på radio lyssnar jag nu på böcker med BookBeat 

 

 
 
BookBeat har en grymt bra och snygg app där man kan lyssna och läsa böcker. Det går även att ladda ner de om man skulle befinna sig utan internet (flyg, stranden…). Jag har testat andra ljudboks appar och det som får mig att gilla BookBeat mer är dels utbudet men sen även att det är enkelt och navigera. Användarvänligt och sen riktigt snyggt, vilket för mig självklart är en stor bonus. Sen finns massa roliga funktioner som boktips och en annan bra grej är att det INTE är någon BINDNINGSTID.
 
 
Nu ska jag välja ny bok att lyssna på när jag ska komma ner i varv och somna
 
 
 
 
Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda er en hel månad gratis på BookBeat. Klicka på länken HÄR och ange rabattkoden ”foodio” så får ni 1 månad gratis istället för två veckor. 
 
 
 

 I Samarbete med BookBeat

Ciao ciao

/Claudio

BookBeat - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - Samarbeta - blogg - foodie - foodio - frimånad - gratis - matblogg - rabattkod
1
Anonym

Jättebra! Det finns fantastiskt många bra böcker att upptäcka därute.

Svar: Hej vad roligt. Missa inte att registrera dig:)

Har du några boktips?
Claudio Hjort