Inte så mycket sand mellan tårna

Jag har sedan jag varit ett barn älskat stranden och havet. Varje år ser jag fram emot att känna sand mellan tårna, se ut över det kristallklara blå vattnet och känna smaken av havssalt.

Mamma brukar alltid berätta om när jag var ung och vi skulle lämna Italien för sommaren. Då brukade jag klänga mig fast vid ett träd, gråtandes för att jag inte ville lämna. Det är inte lika extremt längre men jag har alltid lite separationsångest när vi ska lämna ett ställe där jag trivs.

I år har vi varit väldigt lite på stranden. Det har gjort mig ganska ledsen.

Stranden visade sig vara det jobbigaste att gå på då det är så otroligt ojämnt. Men igår var fjärde gången denna sommar som vi var på stranden och mina fötter kändes betydligt bättre. Jag tog en promenad själv på stranden, jag gick långt. I alla fall i mina mått mätt för denna sommar. Så även om jag är ledsen över att jag inte kunnat göra i stort sett nåt denna sommar är jag glad att det är på bättringsvägen. 

Årets första glass (för min del)

Andreas tar fina bilder på oss
 Puss!
 Känslan när man inser att detta var sista strandbesöket för denna sommar:(
 Men shit vad vackert det är
Vi var på stranden vid 16 tiden och var kvar tills solnedgången. Det är den absolut bästa tiden att vara på stranden. Solen bränner inte lika mycket och de flesta människor har börjar åka hem. 
 
Älskar verkligen såna dagar vid havet. Nästa sommar ska det blir fler! 
Stannade på vägen hem och tog lite bilder 
 Denna väg påminner mycket om Amalfikusten
Ciao ciao
 
/Claudio