Skärgårdsdrömmar

Godmorgon!!! Eller eftermiddag kanske man klassar det som nu…
 
 Igår kväll satt vi uppe länge och spelade plump. Ni vet det där kortspelet som man spelade förr, grymt kul. Idag sov vi ut och åt frukost kring 9. Frukost härute är alltid härligt. Jag äter inte enligt kostschemat men försöker ändå hålla nere mängden. Jenny hade tagit mer sig surdegsbaguette som jag åt med skinka, gurka och rädisa. Lite yoghurt med färska bär samt kokt ägg. Perfekt start på dagen. 

Frukosten är serverad!

 Den här Yoghurten, Mont Blanc från Panizzi är helt magisk
 Äter ju inte mackor nu då jag klivit på mitt kostschema igen. Tummar lite på det på helgen:) Njuter av varje tugga!
 

 Nero är taggad på promenad

Efter det tog vi en lång promenad. Var ute i kanske 1,5 timmar. Jag har hittat en tomt som jag verkligen vill köpa här. En udde i perfekt läge med sol hela dagen. Men det finns flera problem med att komma över den. Ingen här vill sälja mark då man inte vill få ut för mycket folk. Men även om de skulle vilja sälja så kostar nog en grymt sjötomt i skärgården mycket. Mer än vad jag har råd med. Men en dag köper jag den. Så tänkte jag smälla upp ett hus, inte för stort men inte för litet heller. 150-200 m2. Staket runt hela så Nero kan springa fritt, två vattenskotrar, en öppen båt som vi kan köra vattensport med och en som är stäng mer för transport. Måste bara sälja lite mer skinka innan jag kan göra detta:)
Årets första blåbär
Jag har även funderar kring om det skulle vara härligt med en egen ö. Min vän Johan hade det förr. Lät helt magiskt. Måste vara skönt att veta att hela ön är ens egen, gå runt som man vill överallt. Det negativa är väl att man inte kan göra så mycket, promenera (om det inte är en jävligt stor ö), handla osv. Nej jag ska nog satsa på den där udden. 
På väg mot vår udde. Nero är överlycklig!
 Nu blir det snart lunch!
 
Ciao ciao
 
/Claudio
Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - Skärgården - blogg - dröm - foodie - foodio - matblogg - stomnarö