3 länder på 1 dag

Jag hade tänkt skriva igårkväll men det blev så sent! Lite otur hade vi kan man säga. Vi svängde av Autobhan vid 19.20 för att åka in i en by, hitta ett gasthaus att sova på och en bierstube att äta på. Inte så svårt tänkte vi?
Det visade sig att just vid denna avfart finns en by där det ligger ett enormt slott. I det slottet har de ett event i helgen vilket dra sjuk mycket folk. Så vi åkte runt till 15 olika hotell, alla fulbokade. Kl blev 20....21.....22...Till sist fick vi rum på det störta och tråkigaste. Ser ut som att vi bor på ni vet ett av de där ödelagda scandic längs motorvägen som man ibland åker förbi och undrar vem som kunde ha valt att bo där. Jo det är vi...
Som grädde på moset hade det blivit så sent att restaurangerna hade stängt och det enda vi hittade var en Italiensk krog. Jag åt kött och sallad, jenny pizza. 
 
Dagen i sig var supermysig. Vaknade ju up i Alingsås och sen körde vi egentligen hela dagen. Med stopp för Nero såklart. Båten över från Rödby till Puttgarden var skumpig men vi lyckades äta på båten i alla fall. DEt blåste något helt otroligt i danmak och norra tyskland. 
 
Nu är vi i en liten by som heter Hann Münden. Idag ska vi åka ner till Romantischer Strase, som ska vara en väldigt vacker väg. Om nån av er har varit där och har tips på hotel, restauranger eller sevärdigheter så skriv gärna till mig!
 
Här är lite bilder från gårdagen.
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar för frukost när Jenny kommer tillbaka från morgonpromenaden med Nero. 
 
Ciao ciao
/Claudio