Inte lika mycket bil

Hej! 
Jag vaknade just upp och kl är bara 06.00. Jenny sover fortfarande:)
Internet här är sååå långssamt, här är det jag skrev igår som skulle postats igårkväll men det tog för lång tid att ladda upp bilderna..Så ni får det nu istället! 
 
Idag vaknade vi upp i Hann Münden. Hotellrummen var faktiskt helt ok. Frukosten inte. Men skitsamma, vi sov gott och kom iväg mätta och utvilade. 
Idag skulle vi bila ner till Romantischer Strase, romantiska vägen. En väg, ca 400 km lång med massa gamla ofta medeltida byar som man kan stanna vid. Mycket slott, vingårdar osv. Grymt vackert. Vi har ju bara idag på oss här så vi fick välja ut några stopp. 
 
Första stoppet blev i byn Weikersheim. Stort slott i mitten av byn med inredning från 1500-talet och en trädgård som påminner om Versailles. Sen skulle vi äta. Jag är ju så grymt sugen på Schweinhaxe, alltså ugnsbakad, krispigt fläsklägg. Vi gjorde samma fel som igår. Åt för sent, det mesta hade stängt..:(Vi fick även reda på att vi fortfarande var för långt norrut för Schweinhaxe, det är Bayersk mat. 
Så det blev Bratwurst och surkål. Det var sjukt gott och ett glas riesling till det. Pang pang. 
Nästa stopp blev den magiska byn Rothemburg ob der Tauber. En gammal rikstad med en försvarsmur som fortfarande är intakt runt hela staden. Galet fint. Här promenarade vi omkring i nästan en timme, jag kan ju inte gå riktigt så tyvärr blir det varken längre än så och avståndet vi kommer på en timme är väl max 1 km.
Sen körde vi ca två timmar söderut till byn Füssen. Här har vi nu checkat in på ett trevligt hotell och nu är vi i området för Schweinhaxe. Asså jag är så taggad. Vill dock inte blir för taggad för att OM vi nu inte hittar det kommer jag bli sååå besviken. 
 
Vi har lyssnat mycket på poddar och P3 dokumentärer. Det är grymt att resa med Jenny, allt funkar så bra. HEHE tycker jag i alla fall. Nej men det är viktigt att såna enkla saker funkar för förhållandet ska hålla länge. 
 
Nu kom Jenny tillbaka från promenaden med Nero och nu ska vi ut och äta! Woooohooo
 
Ciao ciao
/Claudio
 
 
 
Claudio Hjort - EVOO - Italiana Food Selections - foodie - foodio - inspiration - matblogg