mytasteswe.com foodio - Pang dag på jobbet avslutades med köttnyhet!
< er>

Pang dag på jobbet avslutades med köttnyhet!

Idag har jag stått på Garpes i bromma. Jag har kört en mozzarellademo. Shit vad vi har sålt mozzarella, grymt kul!! 
Kom hem kring 20.00 och Jenny ska upp vid 03.00 för att gå till jobbet. Vi behövde göra något snabbt och enkelt till middag. Kött och grönsaker, alltid ett säkert kort och klart på 15 min! 
Extra kul att vi testade en ny detalj, Chuck Flap. Det är en del av högreven. Bra pris, massa smak och verkligen grymt trevlig. 
När jag äter lite billigare detaljer, flap, flank, flat iron, chuck flap...Då tillagar jag de gärna till medium +. Inte för blodigt. Blir var även noga med att skära emot fibrerna! 
 
 
Serverade detta med stora tomater, avokado, lök och stekt majs. 
 
PS, stekt majs är så enkelt att göra. Köp färsk majs, skär loss majskornen. Stek i EVOO och salta lite. Stört gott!
 
Nu ligger Jenny och sover och jag ska passa på att gå ut med Nero, så jag hinner se andra halvan av matchen:)
 
Ciao ciao
 
/Claudio
Claudio Hjort - Italiana Food Selections - chuckflap - foodio - gjutjärn - karamelliserad - kött - meat - skeppshult - stekt