mytasteswe.com foodio - Smakrik start på dagen
< er>

Smakrik start på dagen

Igår kväll kom Sara och Peter hit. I mitt jobb har jag äran och turen att jobba tillsammans med riktigt bra personer. Många av mina kunder kan jag idag kalla mina vänner. Sara och Peter är två av de, grymt kul! 

 Det är härligt att ha gäster tycker jag. Det härliga med att ha gäster enligt mig är att de och såklart även vi ska vara avslappnade och vi ska alla känna oss som hemma. Inget krystat eller över pretentiöst. Vi lagar god mat, skrattar, badar, dricker. Har det riktigt härligt helt enkelt. 

Idag efter frukost åkte vi och besökte Enzo Recco som är affinör av den provolone pickande som vi köper. Det är en upplevelse att vara där, har har ca 2000 ton ost på lagring!!! Magiskt. 

 
Grinden öppnades inte så Jenny fick agera inbrotttjuv och klättra över. Det visade sig vara fel grind.
 
Här inne lagrar Enzo Recco sin Provolone Piccante
 Överallt hänger det ost
Provolone kallas för södra Italiens Parmigiano och används antingen bara som den är med en kall öl eller såklart till matlagning. 
Självklart blev det provsmakning
 Smakade en grymt god ny ost, en ost på buffelmjök som görs som en provolone. Typ en lagrad Mozzarella.
 Energiknippet Enzo Recco
 Efter besöket åkte vi hem. Vi gjorde idag Freselle med tonfisk och tomat samt en härligt stor grönsallad. 
Friskt, fräscht och lätt. Perfekt en sommardag!
 Dryckeskungen Peter
 Vi åt under Gazebon vid poolen
 Sara och Peter
 Jenny
Nu ska jag pressa en sista timme i solen innan vi ska till den lokala fiskmarkanden och inhandla middag. 
 
Ciao ciao
 
/Claudio
Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Itri - blogg - foodie - foodio - matblogg - provolone