Mat

Griffins och Sous-Vide

Igårkväll var vi på Griffins för att fira Jennys morbror som fyllde 60 år. Han är förövrigt pilot vilket jag tycker är ett riktigt coolt yrke!
Maten va bra men jag trillade inte av stolen, jag kanske hade lite för höga förväntningar eftersom det är så många som snackat om det. Men missförstå mig rätt. Jag åt Ostron som förrätt och entrecote med sallad som varmrätt. Allt va bra, inga konstigtheter, men jag trodde jag skulle få en upplevelse som skulle ge typ AG en match, men så var det inte.Trevligt att äta middag men Jennys släkt:)
Alltid glad när jag äter Ostron
250 gr Entrecote. Jag kan lätt smälla i mig 500-700, utan problem, men just nu. Får jag inte det...:(
Nu istället, fredagmorgon så börjar jag lite senare. Skönt att kuna sova ut lite längre och sen har jag tid att sitta lite med mail och lite roliga projekt, mer om det längre fram...!
Efter frukost med Jenny och långpromenad med Nero förberede jag lite kött som ska gå i Sous-Vide. Nötinnanlår som jag marinerat med Colatura d'alici, vitlök och Trinidad Scorpion chili samt EVOO. Ska få gå på 85 grader i 8 timmar. Vill ha ett sjukt mört kött och locka fram UMAMI! 
Blir lite till lunch imorgon samt söndag tror jag. 
 
 
Nu måste jag hoppa in i duschen, ska jobba på NK idag och öppna upp en Provolone Piccante, en liten ost som väger ca 54 kg.
 
Ciao ciao