Mat

Jag blir så jävla förbannad!

Det här blev inte alls det mysiga inlägget jag hade tänkt att skriva. En del saker har varit pang idag dock, grymt kul på jobbet och jag har överraskat Jenny med en liten grej....:) Men det skriver jag om imorgon. 
För nu är jag sur!
 
Den här helgen är jag, Jenny och Nero i GBG för att jag skulle jobba inne där idag. Så vi tar långhelg och får en liten minisemester tillsammans. MYS. 
Efter jobbet körde jag till slottet där vi bor, Bjertorp Slott. Sjukt fint. Ligger ca 1,5 h från GBG. Här skulle vi bo i en slottsidyll, promenera i parken och njuta av den anrika platsen.
När jag kommer tillbaka efter jobbet ska vi sitta på verandan för att äta middag och möts då av ett ENORMT partytält. Det måste vara för säkert 200 pers, mitt i slottsparken. 
Det är nåt företag som har en megafest och det är så sjukt skrikigt och dräggit. Känns lite som man är i schlagerbaren på Viking Line. 
Så där sitter vi och ser ut över folk som går och vänstrar i parken, kissar i busken, en DJ som skriker och alla fulla människor som tror att dem kan sjunga och rycker åt sig mikrofonen. 
 
Som om detta inte vore nog var vår varmrätt katastrof. 36 dagar hängmörad ryggbiff med sallad. 315 kr. Jag tror jag fick en åsnebiff från Tjernobyl. Jag skickade tillbaka den och fick nåt som såg ut som en stekt raggsocka. Men jag var hungrig och åt upp.
Efter ett samtal med min vän Peter som jobbar med kött kom vi fram till att det förmodligen är slutet av biffen, den delen som är mot rostbiffen. 
 
Jag undrar även VARFÖR det är sånt extremt ståhej på företagsevent och såna här typen av fester??
Alla är superpackade, dräggiga, musiken suger och det är bara gamla schlagerhits. Åh jag blir så trött.
 
Nej nu ska jag lägga mig ner och somna, en bättre dag väntar imorgon.
 
Hoppas de läser detta från hotellet. 
 
God natt, 
 
Ciao ciao