Farsdag

Idag har jag med min familj precis som många andra firat farsdag! Jag gillar att fira, oavsett om det är en kommersiell dag som alla hjärtans dag, julafton eller födelsedagar. Jag gillar att fira och gillar tanken av att samlas och skapa glädje tillsammans. 

 

 

Idag var faktiskt hela familjen samlad, även Valentina som bor nere i Positano. Superskoj att vi kan samlas alla, det är inte så vanligt längre! 

 

 

Vi skulle från början först tagit en långpromenad med hundarna och sen vidare för brunch men mamma har varit lite förkyld så vi strök promenaden och sågs direkt till brunchen istället. 

Vi åt på ”The crooked leg” på Nordic Light hotel. Lokalen höll på renoveras så det var stökigt och maten var faktiskt inte så bra. Fanns några goda grejer som vi dock högg in på men maten var inte i centrum idag. Det var pappa och att samlas allihopa. 

 

 
 
 
 
 
 

Jag är en person som inte pratar så mycket känslor och jag tror jag inte är den bästa på att visa de. Jag är dock en känsloperson så jag har väldigt mycket känslor inom mig, både glada och arga. Jag har lätt till skratt men minst lika lätt att bli arg. Gråter dock väldigt sällan, det är när någon nära går bort eller så. Väldigt sällan. 

 

 
 
 

Pappa betyder oerhört mycket för mig och han är den stabila handen som alltid finns tillgänglig. Jag och mamma kan vara väldigt impulsiva, energiska och spontana. Pappa finns alltid på andra sidan med ett lugn och med resonemang som jag inte hade kommit fram till utan honom. 

Jag lär mig väldigt mycket av honom och jag hade inte kunnat få en bättre pappa. 

Den dagen som jag har egna barn kan jag bara hoppas att de kommer älska mig lika mycket som  jag älskar min pappa. 

 
 
 
 

 

Nu ska jag förbereda lite inför veckan. Jenny är och firar sin pappa så jag har lite egen tid. Hinner skiva lite här, ordna lunchlådor, ta en sväng med Nero. 

Ska steka en bit Waguy till middag och till det blir det en redig sallad! 

 

Hoppas ni får en fin söndag och om ni inte gjort det så lägg en extra tanke på er pappa idag! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - blogg - claudiohjort - farsdag - food - food - foodie - foodio - italiana food selections - matblogg - pappardelle