Kilo efter kilo försvinner. Såhär gör jag!

 

Aldrig mer över 100! Verkligen. 

Jag har sagt det förr men det är annorlunda nu. Jag har som jag nämt tidigare ändrat min livsstil. Inte 100% såklart. Jag älskar fortfarande bra mat, bra vin osv. Men jag unnar mig inte varje dag. Jag äter bra varje dag och ibland unnar jag mig det jag vill, vad som helst. 

 

Jag har nu sen den 20 Mars 2017 gått ner 13,8 kg. Hade kunnat gå ner snabbare om jag bantat men det vill jag som sagt inte göra. Jag har gjort det tidigare och då gått upp allt igen med ränta! 

Under denna period har jag tränat stenhård. Kör en mix av tynglyftdning, crossfit, vanligt gym och löpning. Tynglyftningen är ny för mig men riktigt kul tycker jag! 

 

Även om jag ändrar om min livstil så måste jag nu under denna period då jag ska nå min målvikt vara extra försiktigt och inne unna mig för mycket. 

Det finns en sak som jag tycker är riktigt jobbig under såna här perioder. 

Att gå ut och äta eller kanske ännu värre att äta hemma hos någon. 

Jag hatar att vara den personen som kommer med krav, kommentarer osv kring vad man ska bli bjuden på. 

Om jag hade gjort en tomatsås så kommer nån hem till oss och säger att de inte äter tomat…JA då blir man halvnöjd. Lite så känner jag mig. Visst hemma hos mina föräldrar eller Jennys kan vi ju prata öppet men det är också inom familj. Sen har alla som man kommer till även väldigt olika åsikter kring vad som är bra eller nyttig mat. 

Jag tror starkt på att äta vanlig mat men i begränsad mängd samt dra ner på fettintaget och att träna hårt. 

 

Sen finns det ju hur många dieter som helst. LCHF, Keto, Atkins, GI. Alla funkar ju så länge man når sina mål. Jag tror problemet med ”förbud dieter”, dvs dieter där du förbjuds att äta vissa saker kräver en absurt strikt kosthållning. Det håller inte i längden. Inte så som vi lever idag (om man nu inte verkligen går in 100% för det) men jag har hittills aldrig träffat nån som gjort det.

 

Skulle ni vilja att jag lägger upp mitt kostschema?

 

Alla veckor är man inte på topp. Veckan som gått har jag haft sjukt mycket på jobbet, har jobbat morgon, kvällar, helgen. Allt. 

Sen i onsdags förra veckan har jag dessutom känns mig lite krasslig, ont i halsen, snuvig, ont i huvudet. Då jag jobbet mycket har jag inte återhämtad mig. Det är dock nästan över men jag har inte tränat alls sen i onsdags. Har dock självklart tagit morgonpromenader med Nero. 

Dessutom har jag ätit ute på restaurang onsdag-lördag samt varit på en pang brunch på söndag. Hade verkligen inte trott att jag skulle gå ner i vikt denna vecka. 

 

Men jag hade fel. Så nice! Jag har förvisso varit superstrikt frukostar samt luncher samt nu även middagarna mån-ons. 

Gick i alla fall ner från 100,2 till 99,4 sen förra veckan. 

 

Så mål 1 avklarat. 

Mål 2 är att komma under 95 till jul. 

Mål 3 är att ligga kring 85-90 till sommaren. (då finns det risk för bilder i Speedos)

 

Hur går det med era tränings och/eller viktmål? 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - claudiohjort - crossfit - food - foodie - mat - träning - tynglyftning - vikt - viktnedgång