Pressrelease Coop Saluhall Online

 

Känns som att det är något stort och spännande som händer varje vecka nuförtiden. Förra veckan hade vi en grand opening helg på La Banca i Ljusdal, veckan innan största veckan på året med Italien tema på NK med massa producenter.

 

Nu i tisdags var det dags för nästa. Ett projekt som varit under arbete under en lång tid som äntligen är klart. Coop Saluhall Online. 

 
 
 

Onlinehandel är för mig väldigt nytt. Jag är en person som gillar att gå i butiker och se, känna och klämma på mat. Det kommer aldrig förändras från min sida. Samtidigt så förändras min vardag och jag har mindre och mindre tid över. Jag började redan för nån månad sen att köpa allt ”tråkigt” online. Papper, havregryn, mjölk, frysta hallon…Men jag har även ibland provat att beställa hem lite goda delikatesser nu när jag vet att det finns bra produkter. Det är riktigt skönt måste jag säga att komma hem en fredag då jag alltid jobbar sent. Kommer hem kring 19.30 och så står en kasse med Ostron, Prosciutto San Daniele och en grym Gorgonzola dolce. 

Det är såklart inte bara vi som ärmed i denna Saluhall. REKO kyckling, sodanation..JAg har inte lär mig alla men det är i alla fall massa roliga producenter som finns med. 

 

 

Men den stora grejen är ju såklart för de som INTE gillar att gå i butik tror jag. Personer som bara inte gillar stressen i butik eller som inte bryr sig om att kunna prata om vad kossan heter osv:)

Till de fanns innan denna saluhall inte så många alternativ utan man fick finna sig i att köpa online med de begränsade utbudet. 

 

 
 
 

Riktigt skoj och det ska bli kul att följa med på denna resa. 

 

Nu ska jag iväg en snabbis till kontoret och sen kommer vi denna vecka finnas på NK Saluhall då de denna vecka har en ostfestival. Vi finns med tillsammans med vår pinfärska mozzarella! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - claudiohjort - coop - food - foodie - foodio - italiana food selections - matblogg - online - saluhall