mytasteswe.com foodio - october 2017 <script type="text/javascript">var tsId=2489153;</script> <script type="text/javascript" src="http://script.tailsweep.com/js/analytics.js"></script>

överraskningsfrukost för min älskling!

 

Idag fyller min älskling 29 år! Woohoo! 

 

Vi började dagen med en överaskningsfrukost så jag hade bjudit in hennes familj. Vi var sju personer till frukost. Jenny hade tydligen sovit räv sista 30 min så det var inte en sånt där chock vaknade men hon verkade väldigt glad. 

 

 

Jag hade handlat massa gott till frukost. 

 

Klev upp ganska tidigt för att gör allt inför det. Jag lägger stort värde i att uppvakta varandra. Både i att göra saker och att köpa presenter. För mig är det en viktig del. 

 
 
 
 
 
 

 

Imorse pressade jag juice, gjorde äggröra, stekte bacon. Sen hade jag handlar alpyoughurt, Fontina, kokt parmaskinka, frukt, bär, grönsaker, avokado. Det gick verkligen ingen nöd på oss. Öppnade en flaska champagne också och dukade fint (tycker jag). 

 

 
 

Av mig fick Jenny ett par svarta Guess pumps samt så ska vi bo över på hotel at six inatt. Nu ska vi iväg på lite ärende för dagen. 

 

 
 
 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - claudiohjort - food - foodie - foodio - födelsedag - jenny - överaskning

Fredagsmys alla Claudio & Jenny

 

Äntligen fredag och jag är hemma med Jenny! 

Börjar verkligen känns mig trött och tycker att jag nu förtjänar ett gott glas vin och lite mat. 

 

Idag har jag stått och kört demo på Coop Skeppet på Lidingö, grymt kul då det är massa människor i butiken så det har sålt väldigt mycket!

 

 

Efter det har jag varit och handlat grejer inför imorgon (Jennys födelsedag) på NK och nu äntligen är jag hemma. Lång dag kan man säga. 

Började såklart även dagen med en PW med Nero följt av ett styrkepass på SATS. 

 

Till middag blir det flapsteak, bara stekt med EVOO och salt toppat med EVOO Villa Magra. 

Sen har jag köpt Salami Felino, Gorgonzola Dolce, Etivaz D’alpage och proseccovingele. 

 

 
 
 
 
 

Nu är det fredag, wooohooo! 

 

Hoppas ni har en fin kväll! Vad ska ni göra?

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - blogg - claudiohjort - felino - food - foodie - foodio - fredag - fredagsmys - gorgonzola - italiana food selections - matblogg

PT med Nero

 

Jag har inte skrivit mycket de senaste dagarna. Jag har just nu helt sjukt mycket med jobbet. Jag älskar det och trivs. Vi är dock en man kort på jobbet så det är extra mycket just nu. Nästa vecka har vi även årets stora event på NK med besök av många producenter från Italien. 

 

Vi har beslutat att ta lite PT hjälp med Nero. Samma koncept som PT på gymmet fast vi tränar Nero istället. Vi behöver lite extra redskap och någon att bolla lite ideér med. Vi har fått kontakt med Towa som blandannat vunnit SM i skydd!! Grymt duktig tjej. Vi har just kommit hem från vår första ”lektion”som mest gick ut på att prata om vad vi upplever som problem och vad hon tycker. Efter det tog vi ut Nero från bilen så fick han mest bara vara med oss. Det var liksom träningen i sig att kunna bara vara, lite uttråkad men han ska ändå lära sig att bara sitta. Vi träffade en av hennes hundar då vi visste att Nero skulle göra ett litet utfall. Då fick vi lära oss lite mer kring hur vi ska korrigera honom. 

Allt som allt grymt lärorikt. Kommer bli mer uppdateringar kring Nero. 

 

Nu kom vi just hem så det blir en varm kopp te och sen sängen. 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - claudiohjort - dog - food - foodie - foodio - hund - italiana food selections - nero - rottweiler