4 år tillsammans!

 

Blev inget skrivande igår. Kvällen var full av kärlek och glädje. Det var det som var det speciella igår. Jag och Jenny firade 4 år tillsammans! 

Tiden går fort. 

Känns inte alls som 4 år sen jag klev in hos min kompis Simone som bjudit in mig för en enkel middag. Jag trodde det bara skulle vara han och jag på middag men då hade Simones tjej Sandra bjudit in sin bästa kompis också. Jenny.  Vi hade alla fyra en grym kväll tillsammans och trots att jag försökte så misslyckades jag med att avsluta kvällen på det sättet jag önskat…Jenny var lite svår i början men efter nån vecka så började vi träffas regelbundet och nu, helt plötsligt sitter vi här, 4 år senare, men hund och en lägenhet påväg som vi köpt tillsammans!

 

Jag är verkligen glad över att ha träffat Jenny. Hon är väldigt bra för mig. Jag har säkert en del bra sidor men jag är förmodligen också ganska krävande. 

Jag är rätt slarvig hemma, jobbar väldigt mycket, är inte särskilt politiskt korrekt och är rätt konservativ…MEN som sagt. En eller annan bra sida har jag nog också (hoppas jag). 

 

Det lite tråkiga med att fira något mitt i veckan är att det just är mitt i veckan. Vi båda har jobb som kräver fokus och koncentration och att ta ledigt såhär mitt i hösten är för min del i alla fall helt otänkbart. Hade gärna gjort en week-end eller något stort. Jah gillar att slå på stora trumman!

 

Jag hade velat lägga upp massa bilder på roliga saker vi gjort ihop men min Apple Time Machine är inte min kompis just nu….

 

Vi beslöt oss för att satsa på att göra något tillsammans snarare än att köpa presenter till varandra. 

Självklart fick Jenny 10 st stora röda rosor också!

 

Något vi båda tycker om är att äta på roliga bra restauranger. Jag bokade in oss på Restaurang Imouto. Det är Esperantos chefs table och serverar en avsmakningsmeny med olika sushi och smårätter. Smakerna var helt otroliga, så rena och fräscha. Kul att se de jobba och vilket otroligt hantverk det är inom den japanska matkulturen. Drack en del god sake och hade helt enkelt en grymt bra kväll tillsammans. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så älskling tack för dessa 4 år :)

 

Älskar dig!

 

Ciao ciao

 

/Claudio

4år - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - claudiohjort - food - foodie - foodio - kärlek
1
Jenny

Jag älskar dig mer!