At Six

 

Vi checkade in på At Six igår kanske sent, vi skulle nästan direkt iväg på middag så hann knappt njuta av rummet då. Jag hade bokat in oss på en svit som va riktigt fin. Höjdpunkten är nog balkongen som sträcker längs hela rummet med utsikt över Brunkebergstorg på vån 13. 

 
 
 
 
 
 

Allt har varit riktigt nice här. Sängen är skönt med grymma lakan, tjocka mysiga handdukar i badrummet och en generellt fräsch bra känlsa. 

Frukosten är riktigt bra. Vi år buffé, jag är ju inte riktigt en buffé person men för att va buffé är den bra. För mig är det bästa frukostarna a la carte. Men om man inte skulle ha buffé skulle det nog bli demonstrationer från alla frukostsvullare som finns:)

 

 
 
 
 
 

Jennys födelsedag var kanon mysig. Blev inte så mycket hänga och chilla som jag trodde utan dagen gick i ett. Men hon verkar glad och känner sig uppvaktad vilket är det viktigaste. 

Efter en härlig middag på Lidingö hos Jennys föräldrar åkte vi till en bar som heter Penny & Bil där vi drack cocktails och sen vidare till soap bar. 

 

Nu är vi båda mätta efter frukosten och lite trötta efter gårdagen. Nu blir det till att hämta Nero och ta en långpromenad. Ser ju ganska mysigt ut utomhus! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - atsix - blogg - claudiohjort - fira - food - foodie - foodio - födelsedag - hotel - jenny - mat - svit