Mat

En Lindströmsk Bruch

 

Heeej! 

 

Jag har velat skriva de senaste dagarna men jag har helt ärligt inte hunnit. Vi har haft Italiensk vecka på NK-Saluhall ons-lör. Dagarna har varit sjukt långa. Först möte på morgonen kring 8.00. Sen jobba på NK hela dagen följt av middag ute. Kommit hem sent varje kväll. 4 dagar tar på en! Raster och sånt är inte riktigt min grej mitt under jobbet. Lunch behöver jag äta men att sitta 5 min med en kaffe är inte för mig. Vad ger det egentligen? Jag kör hellre på och i så fall går hem 5 min tidigare! Jag kände i alla fall igår kväll när vi var ute och åt att jag var trött! 

Imorse sov vi ut ordentligt. 

 

Efter promenad med Nero skulle vi på brunch hos Stefan. Stefan är en relativt ny vän för mig. Vi lärde känna varandra genom en middag som Odd bjöd in hos på för ca två år sen. Vi har inte setts mer än på en kräftskiva förra året hos Isabella men ändå hållt bra kontakt via sms. 

 

Vi blev bjuda på brunch hemma hos honom idag. Jag blev glad över inbjudan just för att vi egentligen inte känner varandra superväl. Men hur ska man annars skaffa nya vänner? Mer sånt! Våga bjuda in folk som inte bara är ens närmaste. LAJK!

Vi hade det verkligen grymt trevligt. Stefan och hans tjej Anna hade lagat massa god mat. Äggröra, avokadotoast, ingefärsshots, fruktfat, caesarsallad…MASSA gott! 

 
 
 
 
 
 

Roligt att träffa deras vänner också. Vi hade många likheter visade det sig!

En av deras vänner bor i Hjorthagen som vi. 

Ett annat par bor några min från oss och går på samma gym.

Stefans tjej Anna jobbar i Nacka strand. 

Hehe, Stockholm är litet:)

 

Vi körde tyvärr dit då vi hade Nero att åka hem till men det fanns massa bloddy mary, bubbel. 

Nej nästa brunch blir det hundvakt och bubbel!!!

 

Nu ska vi äta middag, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - brunch - claudiohjort - food - foodie - foodio - italiana food selections - matblogg - vänner