Inspiration i Umeå

 

Flög hem tidigt imorse till ett riktigt ruggigt Stockholm. Regn, blåst och kallt…Inte det där mysiga höstvädret som man ibland hör talas om. 

Har haft tv grymt bra dagar i Umeå. 

När är runt i butiker är det alltid nån form av aktivitet, en demo. Vi säljer in varor som vi sen hjälper butiken att sälja. 

Alla företag sätter sin prägel på sina demo, vi har vår. Den är uppskattad och jag vill säga att vi gör de riktigt bra. 

Denna gång på Duå var lite annorlunda då jag egentligen inte stod med något specifikt som de skulle smaka på och sen köpa, typ en salami, en ost eller något. 

I helgen har det varit fokus på de syditalienska smakerna, tomater, pasta, kapris, sardeller, chili, havssalt, oliver…Fokus kan man säga har varit att inspirera och att väcka intresse hon människor. 

Många som var där i fredags kom tillbaka för att köpa mer på lördagar och vissa kom bara för att tacka. 

 
 
 

Jag blev sjukt glad över en händelse också. 

 

Det kom in en väldigt målmedveten kille. Han visste exakt vad han ville ha. 

 

”Piennolo tomater, Spaghetti Rustichella d’abruzzo och EVOO Viola”. 

 

Låter bekant kände jag..

I handen höll han en mobil och jag såg att på skärmen hade han mitt recept på Spaghetti med Piennolo. Så sjukt roligt att se någon live som faktiskt läst bloggen, blivit inspirerad och sen går och handlar efter den. Blev verkligen glad!:)

 

 
 
 

Ah nu är jag i alla fall hemma med Jenny. Hon mår lite dåligt så det är ett väldigt lugnt soffläge just nu. Har varit och handlar lite gott kött på Garpes men tror inte vi kommer äta det ikväll om hon mår lite sådär. Blir nog en god buljong. Samma som min mamma alltid gjort till mig när jag varit sjuk. Recept kommer senare:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - blogg - claudiohjort - food - foodie - foodio - inspiration - italiana food selections - matblogg
2
Hemma Hos Felicia

Umeå är en så vacker stad!! Och kul att du stötte på en kille som spanat in ditt recept!! :D

K

Härliga bilder :) De ger en mysig känsla.