PT med Nero

 

Jag har inte skrivit mycket de senaste dagarna. Jag har just nu helt sjukt mycket med jobbet. Jag älskar det och trivs. Vi är dock en man kort på jobbet så det är extra mycket just nu. Nästa vecka har vi även årets stora event på NK med besök av många producenter från Italien. 

 

Vi har beslutat att ta lite PT hjälp med Nero. Samma koncept som PT på gymmet fast vi tränar Nero istället. Vi behöver lite extra redskap och någon att bolla lite ideér med. Vi har fått kontakt med Towa som blandannat vunnit SM i skydd!! Grymt duktig tjej. Vi har just kommit hem från vår första ”lektion”som mest gick ut på att prata om vad vi upplever som problem och vad hon tycker. Efter det tog vi ut Nero från bilen så fick han mest bara vara med oss. Det var liksom träningen i sig att kunna bara vara, lite uttråkad men han ska ändå lära sig att bara sitta. Vi träffade en av hennes hundar då vi visste att Nero skulle göra ett litet utfall. Då fick vi lära oss lite mer kring hur vi ska korrigera honom. 

Allt som allt grymt lärorikt. Kommer bli mer uppdateringar kring Nero. 

 

Nu kom vi just hem så det blir en varm kopp te och sen sängen. 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - claudiohjort - dog - food - foodie - foodio - hund - italiana food selections - nero - rottweiler