Sista svampen?

 

Igår va vi verkligen trötta. Inte så bakis som jag hade trott trots att vi drack ett gäng drinkar men trötta va vi. Somnade ju kring 05 på lördagen och sen upp vid 10 för att inte missa hotelfrullen! 

Efter att vi checkat ut hämtade vi Nero. Det här kan man ju se som en för eller nackdel men vi måste ju ta ut Nero även om vi är trötta, bakis, sjuka eller vad som helst. 

 

Så istället för att bara krascha i soffan direkt åkte vi hem, bytta om till skogsmulle kläder och sen drog vi ut i skogen. Vi letade svamp, hittade lite men jag tror vi är inne på sista svängen nu med svamp. 

Grymt skönt att vara ute lite såna där dagar då man bara är seg. 

 

 

Efter det hade vi en riktig slappardag. Vi hängde i soffan, kollade film och serier och käkade sånt som jag försöker förtränga nu för att inte få ångest…hehe. 

 

 
 
 

Den är vecka är det bara tuta och köra på jobbet. Har rätt galet mycket så vi får se hur mycket jag hinner lägga upp. 

 

 

Men till alla som vill få sig en upplevelse. 

Kom förbi NK-Saluhall torsdag-lördag typ mellan 11 och 18. Då kommer jag stå där med mina kollegor samt massa producenter från Italien och bjuda på ett gäng smakprover. 

Om du är intresserad av mat missa inte det. 

 

Ciao ciao

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - blogg - claudiohjort - food - foodie - foodio - höst - matblogg - svamp
1
Jessica Högberg

I Stockholm eller Göteborg?