Tillbaka i Ume

Fredagen avklarad! Idag har varit riktigt kul:)

Efter en härlig morgonjogg med Nero tog jag mig ut till Arlanda och flög upp till min gamla hemstad Umeå. Bodde här under 4 år medan jag pluggade på Universitetet. 

Vi jobbar väldigt mycket med en butik här i stan som heter Duå. Vi har jobbat med Duå i mer än 10 år och idag skulle jag absolut kalla Lars och Per som äger stället för mina vänner och inte bara kunder. Lars och Per är två megamatnördiga tvillingar som driver och äger Duå som är en deli/matbutik som nu även förvandlas till bar på kvällen. Jag gillar verkligen att komma hit. De som kommer och handlar på Duå är väldigt matintresserade och det blir väldigt bra samtal såklart även en bra försäljning. 

Idag har fokus legat på Piennolo tomater och Afeltra Gragnano pasta. Kändes väldigt lyckat! 

 

Nu har jag just checkat in på rummet och ska ta en sväng på stan. Jobbar ju med många här i stan så ikväll tänkte jag ta mig förbi REX för att hälsa på och äta en bit mat. 

 
 

 

Sen blir det nog krashlandning. Fredagar är jag ofta så sjukt trött. Väldigt sällan jag somnar efter kl 21 en fredag. Ni vet man kommer hem efter jobbat kring 19, gör en god enkel middag, typ en bit kött sen kanske ett glas vin. Efter det tar det inte lång tid efter att man lagt sig på soffan för att ”kolla film”. Vet inte om jag sett klart introtexten på någon film på sistone. 

 

Men vi får se ikväll, eventuellt skulle jag möta Per och/eller Lars. Vi får se! 

Men imorgon ska jag både träna och jobba så inge galenskaper i alla fall:)

 

Hoppas ni alla får en fin kväll! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - blogg - claudiohjort - food - foodie - foodio - italiana food selections - matblogg
1
josefine

Ville bara kika in och önska dig en trevlig helg (:

Svar: Detsamma!:)
Claudio Hjort