mytasteswe.com foodio - "vad är det här då?"
< er>

"vad är det här då?"

 

Idag är ingen vanlig dag. Det är en stort dag för mig. Kanske av flera anledningar. Den största anledningen till varför denna dag är speciell kommer jag skriva om senare idag. 

 

Men det är också en viktigt dag då jag har ett viktigt möte i Jönköping men potentiellt en/flera nya kunder. Grymt kul. 

Just nu sitter jag på Terminal 3 på Arlanda. Konstig terminal, infart med Uber typ under jorden, trodde han hade kört mig fel först. Men det var rätt. 

Vi kanske är max 30 pers på hela terminalen och det är bara propellerplan parkerade. Blir dock tåg hem istället för flyg för att det helt enkelt passade bättre med tiderna. 

Lite kul när jag skulle checka in. Han såg tydligen i scannern att jag hade mat med mig. Har med mig lite ost och chark. 

 

”Har du mat med dig?”

”-Ja lite ost och chark.”

”Vad är det här då, den runda grejen?”)

”-En tryffelpecorino från södra toscana…”

 

Han kollade lite misstänksamt på mig, dubbelkollade med en kollega och släppte sen igenom mig med ost och chark. 

 

Wiiiiiiii!

 

 

Nu ska jag dricka upp mitt te i sällskap av Darude Sandstrom som just började spelas ur högtalarna! 

 

Godmorgon! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - arlanda - blogg - claudiohjort - flyg - food - foodie - foodio - italiana food selections - matblogg - nextjet - resa - terminal3
1
Conny Runbacken

Ser fram emot ditt första besök i Tibro :)

Svar: JA, ett efterlängtat sådant!
Claudio Hjort