Bra puls i Köpenhamn

 

Jag måste ge Köpenhamn en del cred. För att vara en så liten stad har de en grym puls. Massa pubar, restauranger generellt mycket liv och rörelse. Framför allt på kvällen. 

Torvehallarna är grymt inspirerande och om jag jämför med hallarna vi har i Stockholm som har sina guldkorn inom sig men i det stora hela ligger vi lite efter. 

 

Igår checkade vi in på helt nyöppnade Hotel Nobis, Copenhagen. Ska skriva mer om hotellet i ett eget inlägg. 

 

Vi promenerade bort till Torvehallarna. Men innan vi gick in där var det äntligen dags för lunch på Hija de Sanchez. Jag vet inte hur länge jag väntat med att testa det och det var precis så som jag hade hoppats på. Nybakade tortillas toppade med några få ingredienser och lite lime vid sidan av. Så sjukt bra. Först tänkte jag att alla på jobbet skulle tycka det var för enkelt men de verkade också tycka det var riktigt bra. 

 

 
 
 

Torvehallarna var fylla med inspiration och goda grejer. 

 
 
 
 
 
 
 

 Jag köpte mig en scrub, gick tillbaka till hotellet. Tog en HET dusch, skrubbade mig och somnade. 

 

 

Vaknade upp några min innan vi skulle träffas och sen gick vi till Musling. En trendig fiskkrog där vi åt skaldjursplateau och moule!

 

 
 
 

Nu frukost!

 

Ciao ciao

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Köpenhamn - blogg - claudiohjort - food - foodie - foodio - kickoff - matblogg