Mat

En riktigt bästis!

 

Ikväll var Johan här. Johan är en av mina absolut närmaste vänner som jag känt sen gymnasiet. Det är så sjukt viktigt att ha dels många vänner men även ett par som du står riktigt nära. Som man kan dela allt med.

Nu har vi båda haft så mycket för oss den sista tiden, nya lägenheter, resor, hund, jobb, tjejer. Så vi har i stort sett inte sett på typ 1 månad eller mer. Men det är det som är så nice med riktigt vänner att även om man inte setts på länge, varit ovän eller vad som helst så är allt som vanligt när man ses. 

 

Jag och Jenny är ju VRÅLTRISTA i vardagen så vi äter väldigt kontrollerat samt går och lägger oss tidigt. Jenny ligger redan i säng och jag ska efter detta lägga mig. 

 

Vi gjorde ikväll torsk, kokt potatis, ångad grönkål samt en tomatsallad. Känns bra och lätt i kroppen. Imorgon bita ska jag väga mig. Alltid lite nervös inför torsdags vägningen. Ibland tror jag att ”stressen” och nervositeten inför vägningen på torsdagar gör att jag får nån form av hormonrubbnig som inte är till min fördel på vågen. Nån som vet?

 

 
 
 

Sov så gott allihopa! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 
Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - bästa - claudiohjort - familj - foodie - foodio - italiana food selections - matblogg - vän - vänner