Mat

Kräftskiva på Lidingö

 

Igår kväll var det kräftskiva hemma hos Jennys föräldrar. Vi skulle egentligen varit på deras landställe men det är något problem med avloppet så det var inte läge. Lika bra det, 10 pers som inte kan använda toaletten och sprider ut sig på tomten för att uträtta sin behov kunde ju slutat sådär:)

 

De hade köpt massa olika kräftor igår. Allt från nykokta Vänern kräftor till frysta turkiska. Det var kul att testa olika och jag tycker helt klart att Vänern kräftorna vann. Vi var några som tyckte samma som jag men de första tyckte bättre om några turkiska så det var ju perfekt för oss!

 

 
 

Jenny och Andreas bakade paj (min hjälp med pajen räknas inte) som var grymt god med Salsiccia och Kantarell. Det dracks nubbe, lektes lekar och dracks vin. 

 

För att vara så effektiva som möjligt hade vi promenerat hem till de (ca 3 km) för att på så sätt även rasta Nero. Även om det var frestande med taxi va det faktisk skönt att ta den promenaden vid 01. 

 

 
 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italiensk mat - Mat - augusti - blogg - claudiohjort - foodie - foodio - kräftor - kräftskiva - lidingö - matblogg