Att hämta barn som paket?

Igår passade vi Milele. Jag hämtade honom på dagis vilket var lite skoj. Vet ju inte riktigt hur det funkar med utlämning av barn så jag stod och väntade som om jag var på posten för att hämta ut ett paket. 

Sen såg jag övriga mamma klampa in och hämta barnen. 

 

”Ursäkta kan ni hämta Milele”? 

 

De gjorde i alla fall som jag bad om och fick Milele utlämnad utan några problem. Vi åkte till kontoret, avlutade några saker sen blev det biltvätt. 

 

Han fick välja vilken pasta vi skulle äta och åt en fullstor portion. Det blev Fusilli col Buco. 

 

Gjorde världens enklaste tomatsås utan fett dessutom så vi höll vår diet. 

 

Kokade en burk Cosi Come tomater med 1 vitlöksklyfta som jag hackat. Koka medan pastan kokar sen planade jag ihop allt med lite av pastavattnet. Milele fick ta parmigiano på om han ville (men avböjde) medan jag och Jenny inte äter ost just nu. 

Middagen var klar på mindre än 20 min så det där med att man inte hinner laga mat till ungarna verkar ju inte vara sant?

 

Efter maten kollade vi lite TV sen fick han lite lego som vi byggde ihop. Nån form av Star Wars robot. 

 

Sen har vi ju ett till barn. Stort, svart och hårigt. Nero. Han behöver ju också ha lite skoj så vi packade ihop alla barn och åkte till hellasgården för promenad och lek i skogen. Lekte på tills båda barnen var trötta då åkte vi och hämtade Simona och körde hem de båda. 

 

Kul eftermiddag! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Italiana Food Selections - barndom - barnvakt - bästa pastan - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - fusilli - haha - italiana food selections - middag - middagstips - milele - paket - pasta - pastatorsdag - rustichelladabruzzo - utlämning