Entrecôte med rostade grönsaker

Vilket magiskt väder det var igår! Kändes som sommar:) Det kändes även som sommar inne på Eataly där jag stod och jobbade. Det var väldigt lugnt och stilla. Jag skar Prosciutto San Daniele från Dok Dall’Ava för hand. Sådde förvisso en hel skinka men med rätt tryck hade vi lätt kunnat sälja 3! 

 

Tog även tag i min cykeln, ledde den ner (hade punka) till Bianchi och lämnade in den på service. Som ny nu! Cyklade hem efter jobbar och lagade en riktigt pang middag med Jenny. Entrecöte på benet med rostade grönsaker. Inga kolhydrater eftersom jag inte tränade igår plus att jag skulle äta lite mer kött än jag borde så håller ner KCAL intaget. Det blev magiskt gott. 

 

Jag gillar att rosta kål i ugn. Spetskål, grönkål, blomkål, broccoli. Grymt gott! Jag vill gärna få de där lite brända kanterna. ÄLSKAR DET!

 

Lite EVOO på en plåt, på med grönsakerna ni vill rosta och kör på 250 grader i ugn tills de är mjuka inuti och lätt brända på utsidan. 

 
 

Nu har jag just ätit klart min frukost, ska koka lite kaffe, kolla klart på Designated Survivor sen bär det av mot gymmet. Jag tror att jag och Jenny kommer åka iväg i EM för en långpromenad mer Nero och kanske lite grill picknick till middag:)

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 
#pastatorsdag - Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Nero - entrecote - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - kött - ugnsrostad