Första grillningen för iår!

Vi var inte ensamma om att grilla igår kan jag tänka mig. Galet härligt ute även om det igår var lite blåsigare än i fredags. 

För oss var det i alla fall första grillningen i Sverige för iår. Självklart blev det mer vår grymma Konro:)

Tog bilen och åkte ut till Lidingö, helt ärligt ingen aning om vart vi var men bort mot Elfvik. Hittade en trevlig plats i solen och där det inte var så mycket folk så vi kunde skoja och ha oss med Nero också. 

 

Jag hade varierat kycklingfile i lite Thaisoya, vitlök och honung. Sen gjorde jag en asiatisk-inspirerad potatissallad med potatis, rättika, rödlök, zucchini, tamarindpure, fisksås och soya.

 

Rosade även lite nötter och frön för att toppa salladen för att ge den lite extra krisp. Blev riktigt bra. Picknick behöver inte vara hotdog och chips, man kan laga riktigt god mat ute bara man förbereder lite hemma och har en tanke. Kanske ska lägga upp lite mer picknick tips inför sommaren?

 

Jag tycker det är roligt att ”pyssa ute i naturen”. Typ bygga kojor, göra eld…Glömde vattenskål till Nero igår och gjorde en av en PET flaska. Lite kul tycker jag:)

 

Vi la både spår och tränade inmalning med Nero. Han slappnade aldrig riktigt av då det var vågor, fåglar och massa roliga dofter man när vi väl kom hem hamnade han typ i koma. 

 

Jenny jobbar hela helgen så nu ska till gymmet och sen blir det hundträning i Västerås. 

 

Hoppas ni får en riktigt fin dag!

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Grilla - Italiana Food Selections - KONRO - food - food' - food'food - foodfood - foodie - grill - matblogg - middag - middagstips - pick - picknick - picknicktips - tips