Grym frukostsmoothie och invägning

Godmorgon! 

 

Idag är mina tre veckor av stenhård diet avslutat. Detta betyder INTE att jag är nöjd med där jag är och jag kommer fortsätta som nu med skillnaden att jag inte kommer tacka nej allt utan en god middag ibland kommer jag unna mig. 

Dieten har gått bra, inget fusk eller något. 

Jag har tappar 3,2 kg på 2 veckor och 6 dagar. Känns ändå nice! 

Ligger nu på 99,3 kg. Träningen har varit en mix av styrketräning, cardo och crossfit. Tränar 4-7 pass i veckan. Äter 5-6 mål mat om dagen och i stort sett inget tillsatt fett. Eventuellt steker jag kött eller något i lite EVOO. Annars får får fett från nötter, lax, avokado osv. 

 

Vill ni har mer info kring min kost eller träning skriv gärna till mig så berättar jag mer! 

 

Sen har jag även ett riktigt bra frukostsmoothie recept att dela med mig. Fick inspiration från en på Instagram men gjorde om receptet då det smakade…ja, inte så bra. Jag ska vara ärlig och säga att det är inte den godaste smoothien inte äcklig men inte heller magisk. Men samtidigt. Det är massa protein, inget fett, inget socker och man står sig sjukt bra på den. 

 

 
 

Mixa ihop följande i en blender eller med en stavmixer. Detta är för 1 person:)

 

  • 3 dl äggvita (ca 9 äggvitor)
  • 3 dl mandelmjölk
  • 10 st jordgubbar gärna färska
  • 1/2 dl frysta blåbär
  • 1 näve spenat
  • 1 cm skalad ingefära

 

Vill du ha den lite sötare så mixa med 1 apelsin eller 1/2 mango också. 

 

Smaklig morgon på er:)

 

Nu måste jag rusa. Det är en stor dag idag. Vi har vår egna mässa på Tändstickspalatset. Vi har ca 250 gäster som kommer, producenter från Italien, journalister, bloggare, kunder, vänner. Ska bli en fantastisk dag! 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - diet - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - frukost - frukosttips - hälsa - italiana food selections - smoothie