Monte Trina 1093 MöH

Vårt hus i Itri ligger precis mellan havet och bergen. Kanske lite mer åt bergen. Det tar 15-30 min att ta sig till havet och cirka hälften till trevliga bergsområden. Det finns massa olika leder att vandra och det är något jag är sugen på att testa de alla. Jag är inte på något sätt en van vandrare eller bergklättrare. Det är som tur är inga klättringsmoment i dessa berg men det finns leder som är svåra och de som är lättare. Allt från 1 timme till 8 timmar. 
 
Vi besteg ett berg som heter Monte Trina. 1093 MöH. Tog ca 1.20 upp och 1 timme ner. Första 40 min var en grusväg sen böjde man av vägen och det blev mer terräng och brant. Betydligt jobbigare än vad jag trodde men vilken magisk känsla när man väl var uppe på toppen. Vi stannade på toppen en stund, njöt av utsikten, åt en skvätt godis och drack vatten. Nero var helt slut efter denna vandring:)
 
Nu ska jag iväg till jobbet, tillbaka hemma och tillbaka till rutinerna:)
 
Ciao ciao
 
/Claudio
Claudio - Claudio Hjort - Claudiohjort - Italiana Food Selections - Italien - Itri - appeninerna - berg - bestigning - claudiohjort - food - food' - food'food - foodfood - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - rottweiler