Inspirerande i Jönköping

(null)

(null)
Tiden kommer verkligen ikapp en. Sen jag kom hem från Italien har jag knappt hittat tid för att skriva här, eller träna för den delen. 
Har haft väldigt ont i huvudet, kanske för att hjärnan börjar jobba igen?:) 
Nu sitter jag och mamma på tåget på väg hem från Jönköping. Vi har varit nere på ett säljmöte som kändes riktigt bra. 
Jönköping är faktiskt en väldigt fin stad. Inte varit där mycket allt så jag kände inte till den långa strandpromenaden längs vattnet. Den gjorde ju väldigt mycket för stan!
(null)

(null)

(null)
Igår kväll när vi kom fram var det riktigt varma vindar. Mamma sa direkt att det här är Sirocco vin, snart börjar det regna. 
15 min senare regnade det. 
Jag är lite konstig då jag ofta bli sugen på att gå ut och springa när det regnar så jag tog en kort löprunda. Skönt men väldigt varmt trots regnet. 
Sen gick vi och åt på Restaurang sjön. Trodde det var Tommy Myllymäki som ägde den men tydligen har han sålt. Men maten var riktigt bra. Åt Bao och sen torsk från Lofoten:) 
(null)
Vi avslutade kvällen med en lång promenad längs vattnet hem till hotellet sen satt vi typ en timme och planerade morgondagens möte. 
Mötet idag kändes roligt och spännande. Inspirerade! Hur det utvecklas får vi se och jag kommer då berätta mer om allt detta!

Nu ska vi gå igenom lite mer inför hösten. 

Ciao ciao

/Claudio 
Claudio Hjort - Italiana food Selections - Jönköping - Stockholm - Sverige - foodio - foodio.nu - jobb - sälj - work