Mammas födelsedag

(null)

Igår fyllde mamma år! Jag tycker verkligen om att fira andra, i alla fall de som står mig nära, att ge presenter, göra den andra personen glad! 
Mamma blev väldigt glad igår skulle jag säga. 
Jag träffade ju henne redan på jobbet då vi jobbar ihop, vi firade henne på jobbet med tårta och blommor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter jobbet åkte vi till Fjäderholmarna och åt middag på Rökeriet. Lite om maten. Jag tyckte det var riktigt gott. Lite små
Saker som kan förbättras som brödet, såserna , böcklingen och musslorna. Det försöker göra det lite för fint, jag skulle säga att det är på ett sånt ställe. Stora portioner, inga vita dukar, haklappar, meny på tavla, fiskenät i taket. Den känslan vill jag ha mer av. 
Men vi drack bubbel och njöt av en fin kväll. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Som present av mig har jag bokat in mamma och pappa på en resa till New York i BusinessClass. Om det är någon, några som förtjänar fina presenter är det väl ändå våra föräldrar? De har gett oss allt i alla år och kommer fortsätta med det i alla år framåt. Hon blev superglad och pappa hade löst hotell. 
Av Simona fick hon en överraskning, så hon fick en plats där hon ska infinna sig om typ en vecka..:) haha mamma blir såå nyfiken. 

(null)

Nej en superbra kväll till en superperson. Hon förtjänar allt det bästa tycker jag. 

Mamma jag älskar dig! 

Ciao ciao

/Claudio 
Claudio Hjort - Fjäderholmarna - champagne - familj - firande - foodio - foodio.nu - födelsedag - kärlek - mamma - mat - present - räkor - rökeriet