Säsongen är igång!

(null)

Hösten är här. Det betyder mycket jobb och ni som följer mig vet att det är bland det bästa jag vet. 
Bara ladda kanonerna och köra fullt ös! Vila gör jag när jag blir äldre. 
Varje fredag är jag ute i butik och kör demo.
Jag gillar verkligen det. För mig är det inte "ett steg upp" att sitta på kontoret mer eller kunna vara ledig på fredagar. Det är det bästa som finns att känna på produkten och komma ut till butiker och presentera de.  

Jag bjuder på provsmakning och säljer! Mitt jobb är inte att berätta om en vara är god eller inte, det är din smak. Jag berättar om produkten, producenten och hur du kan använda den. 

(null)


Idag öppnade jag upp ett hjul Parmigiano Reggiano som producerades i mars 2014! Helt sjukt egentligen, som att skära en bit historia. 
Sålde bra idag. Säkert ca 30 kg. 

Nu måste jag fixa mig då Jenny bjudit ut mig på date:) 

Ciao ciao

/Claudio 
Italiana food Selections - Parmigiano - foodio - jobb - mat - ost - reggiano