Skaldjursfrossa med företaget

(null) (null)

(null)

(null)


(null)


Iår bjöd jag in hela företaget till årets julbord hemma hos mig och Jenny. Vi bröt traditionen iår skippade traditionellt julbord och ordnade en skaldjursfrossa. Inte för att jag inte gillar julbord, tvärtom jag älskar det! Men alla äter vi julbord inför jul och man vill ju vara sugen den 24! Dessutom hade jag hoppas på att alla skulle känna att det var lite mer intimt och personligt. Så kändes det verkligen. Stämningen var på topp och man kommer ännu närmare varandra. Vi är ju bara 8 personer på jobbet så det blir som en familj och det ska man ta hand om tycker jag. 

När alla kom bjöds det på löjrom, tryffelchips och champagne. 

Med hjälp av min vän Olle från Sjöboden hade vi ordnat svensk hummer, norsk krabba, havskräftor från Hitra, färska räkor och Gilardeau ostron. Dessutom har jag lånat en skaldjursbåt som stod i vardagsrummet:)

Detta följdes av ostar och sen kom desserten som var: vaniljglass, EVOO och vit alba tryffel, magiskt! 

Som avslutning dukades det upp avec och så hade jenny gjort kola, smågodis och saffransbullar. 

Kvällen avlutades strax efter 03 så det får man se som något positivt! Jag är kanonnöjd i alla fall! 

Ciao ciao

/Claudio 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




familj - företag - hummer - italiana food selections - jul - julbord - ostron - sjöboden - skaldjur - vänner
1
Gina

Bättre kunde aldrig bli!Tack för en fantastisk upplevelse

Svar: Tack:)
Claudio Hjort