Alla hjärtans dag

 
 
 
 
 

Blir inget långt inlägg men passar på medan Jenny håller på fixa sig. Så jag har väl ca 1 timme på mig att skriva..:)

 

Vi ska ut och äta middag ikväll på At Six. Är riktigt taggad på det och det ska bli mysigt att ha en "date". Det är lätt att man inte tar sig ut och gör såna små saker. Dels då tiden alltid är knapp plus att vi skaffat hund som tar mycket av den tiden som är över. Men det är bara ursäkter och man ska inte glömma bort sig själv eller varandra oavsett om man har barn, hund eller mycket på jobbet. 

Jag gillar alla hjärtans dag och liknande event. Klart man ska bry sig om varandra även vanliga dagar men om man redan gör det får man ju en bonus ikväll och om man inte brukar göra sånt så gör man det ikväll. Win-Win. Jag förstår inte hur man kan vara så emot denna dagen som många ändå är. Man måste ju inte gå ut med sin partner. Har man ingen partner kan man ju gå ut med en vän, eller med någon i familjen. Ett hjärta, någon man älskar måste ju inte vara någon man ligger med. 

 

Vad tycker ni om alla hjärtans dag och andra "kommersiella" dagar?

 

Hoppas ni får en fin kväll, 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

 
 
 
 
Claudio - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - food - food' - food'food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - jenny - kärlek - valentinesday