En milstolpe i mitt liv

 
 

Nu är jag inne på mitt sjätte år som heltidsanställd på Italiana Food Selections. Jag har innan dess jobbat av och till sen jag var kring 15 år gammal. 

De senaste 6 åren har jag jobbar mer än de flesta jag känner. Säkert snittat 60-70 timmar i veckan. Men jag älskar det. Jag ser inte riktigt mitt jobb som ett jobb utan som en livstil. 

Jag har länge vetat att jag vill ha min framtid i vårt företag och i den här branschen. Som jag sagt förut har jag en vision om att göra Sverige till ett godare och mer matmedvetet land. Sen älskar jag vårt företag. Mamma har byggt upp något fantastiskt som jag känner mig ärad att få vara en del av. 

Hon byggde upp företaget från 0. När man fortfarande köpte olivolja på apoteket. Innan någon annan ens hade tänkt tanken att börja sälja delikatesser på den här nivån. Jag kan rakryggad säga att företaget som mamma byggt upp skapat en stor del av marknaden som finns för italienska delikatesser idag. 

 

Idag tog jag och mamma ett stort steg. Tillsammans. Efter ofantligt många möten mellan oss, banker, revisorer osv har jag äntligen köpt in mig som delägare av Italiana Food Selections. Jag känner mig stolt att få detta förtroende och jag känner mig om ännu mer stolt att få driva företaget tillsammans med en av mina stora förebilder, min mamma. 

För mig är det även en milstolpe rent privat då jag ända sen jag gick i högstadiet haft tankar och idéer om att driva företag. 

 

Det kommer inte ske någon praktisk förändring i hur vi jobbar, varken våra rollen eller vad/hur företaget jobbar idag. En skillnad blir såklart ett högre ansvar från min sida och förmodligen mer jobb. Men det är något jag ser fram emot! 

 

Idag är en stor dag för mig och jag kommer somna med ett leende. 

 

Ciao ciao

 

/Claudio

Claudio - Claudio Hjort - Italiana Food Selections - Italien - Italiensk mat - blogg - businessclass - food - food' - food'food - foodie - foodio - foodio.nu - italiana food selections - jobb - matblogg - work